MASLENICA ’93 Premijer o odlasku Milanovića: ‘Nisam za provokacije’ MASLENICA ’93 Premijer o odlasku Milanovića: ‘Nisam za provokacije’
Premijer Andrej Plenković na konferenciji za novinare prokomentirao je nesudjelovanju predsjednika Milanovića na obilježavanju obljetnice vojno-redarstvene operacije Maslenica i zapovijedi vojsci da se povuče... MASLENICA ’93 Premijer o odlasku Milanovića: ‘Nisam za provokacije’

Premijer Andrej Plenković na konferenciji za novinare prokomentirao je nesudjelovanju predsjednika Milanovića na obilježavanju obljetnice vojno-redarstvene operacije Maslenica i zapovijedi vojsci da se povuče iz Zadra navodi kako priču zna samo iz konverzacije s predsjednikom.

“Nazvao me u 8 sati ujutro, slagao sam Lego sa sinom i nisam shvatio što je toliko dramatično”, rekao je Plenković. “Nazvao sam ministra Banožića, koji nije bio svjestan da se takvo nešto događa”, dodao je.

“Ljudi u majicama nisu bili predviđeni u službenom protokolu koji se odnosio na dijelove braniteljskih udruga. Je li to bilo tako, ne znam. Ja sam za komemoracije, ne za provokacije”, dodao je Plenković.

Kako je rekao, nema pouzdane informacije o tome što se zaista dogodilo. “Kad se vrati ministar, razgovarat ću s njim da vidimo cijelu situaciju”, rekao je Plenković i nije htio odgovoriti na pitanje novinara bi li u istoj situaciji postupio kao Milanović.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.