MASLINARSKI MARENDIN U 11 SATI Pojedite zdrav obrok i sudjelujte u humanitarnoj akciji! MASLINARSKI MARENDIN U 11 SATI Pojedite zdrav obrok i sudjelujte u humanitarnoj akciji!
Udruga prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista Zadarske županije organizira 18. Međunarodne Dane masline Zadar 2016. Manifestacija se održava u sklopu Županijskih dana 2016., 29.... MASLINARSKI MARENDIN U 11 SATI Pojedite zdrav obrok i sudjelujte u humanitarnoj akciji!

Udruga prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista Zadarske županije organizira 18. Međunarodne Dane masline Zadar 2016.

Manifestacija se održava u sklopu Županijskih dana 2016., 29. i 30. travnja u Zadru.

U sklopu manifestacije Udruga je i ove godine osigurala sudjelovanje eminentnih stručnjaka koji će održati niz stručnih predavanja vezanih uz maslinarstvo i maslinovo ulje. U sklopu manifestacije bit će priređen prigodni sajam na kojem će se svojim proizvodima predstaviti maslinari, uljari, vinari, sirari i ostali izlagači. Organizirat će se degustacije i prezentacije maslinovih ulja, a kao kruna svake manifestacije bit će proglašena najbolje ocijenjena maslinova ulja i dodijeliti priznanja.

Želja organizatora je da manifestacija osim edukativnog i natjecateljskog ima i humanitarni karakter. Humanitarni karakter manifestacije je zamišljen na način da se prvog dana manifestacije 29. 04. na Forumu skuha 500-tinjak porcija variva od leće, slanutka i orza te da se dijeli gostima manifestacije uz njihovu simboličnu novčanu donaciju. Sav prikupljeni novac donirao bi se Odjelu za ginekologiju OB Zadar za kupnju uređaja office histeroskop.