MASSIMO I ZAGREBAČKI SOLISTI NA FORUMU 12. KOLOVOZA Ulaznice su u prodaji

Cjelokupni javni život Zadra od davnina se odvijao na prostoru gradskog Foruma, ispred crkve sv. Donata i Nadbiskupske palače. Upravo će tamo u petak, 12. kolovoza nastupiti izvanredni Massimo te još jednom s publikom podijeliti čaroliju glazbe, no ovoga puta uz podršku Zagrebačkih solista.

Od objave aktualnog albuma “1 dan ljubavi” Massimo je svojim pjesmama osvojio mnoge, izvodeći hitove poput “Suze nam stale na put”, “Ispod nekog drugog neba”, “Kladim se na nas” ili “Ostani tu” na iznimnim pozornicama. Tri puta za redom nastupao je na pozornici zagrebačkog Lisinskog, napunio je splitske Gripe, oduševio u Areni Varaždin kao i riječkom centru Zamet, te brojnim drugim prostorima adekvatnim za njegove brojne glazbene poklonike i izvođenje kako novih tako i svevremenskih hitova. Nabrojanim koncertima zajedničko je jedno, nastup uz Zagrebačke soliste i iščitavanje Massimovih hitova na jedan posve drugačiji način.

Kroz više od 30 godina karijere, koju obilježava čak 10 osvojenih statua Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu, Massimo je imao sreću napraviti neke odlične odabire, a posljednji u nizu upravo je suradnja sa Zagrebačkim solistima.

massimo1

– Oni su solisti i kao takvi neovisni o dirigentu. Ne moraju ga gledati kako bi znali što svirati. Na neki način oni su  zapravo rockeri jer mogu svirati zatvorenih očiju. I nekako sam tu osjetio da ćemo samo slušajući jedni druge moći mojoj glazbi dati jednu sasvim novu dimenziju, kazao je svojedobno Massimo, a tome će ovoga ljeta moći posvjedočiti brojni Zadrani, ali i njihovi gosti.

Kombinacija brojnih hitova, raskošne pozornice s jedinstvenom kulisom svetog Donata, umješnost svih sudionika, ali i emocije koje će u noći 12. kolovoza zaposjesti zadarski Forum, pozivaju vas da odmah potražite svoje mjesto u prvim redovima.

Ulaznice za ovaj izvanredni ljetni spektakl pod, nadamo se, zvjezdanim nebom u pretprodaji još uvijek možete potražiti putem sustava www.eventim.hr i http://www.croatia-tickets.com te u zadarskoj putničkoj agenciji Aquarius Zadar kod mosta.

Prodaja ulaznica raspodijeljena je u tri kategorije. Do prije nekoliko dana mogle su se nabaviti po povlaštenim cijenama, dok su sada cijene za nenumerirano sjedenje 170 kuna, stajanje 120 kuna, ali one ipak najskuplje po cijeni od 220 kuna su ulaznice za VIP – numerirano sjedenje sudeći prema podacima s prodajnih mjesta Eventima, dok Croatia-tickets VIP ulaznica nema, ali su na njihovim stranicama cijene za nenumerirano sjedenje 150 kuna, dok su one za stajanje 130 kuna.

Početak koncerta predviđen je za 22 sata.

Realizaciju ovog glazbenog spektakla potpomogli su Grad Zadar i Turistička zajednica grada Zadra.

https://youtu.be/O4f4MtgTHkc

https://youtu.be/A6H2xeROXWg