Mate Lukić: Zadar nažalost stagnira, a Šibenik se strelovito razvija i napreduje! Mate Lukić: Zadar nažalost stagnira, a Šibenik se strelovito razvija i napreduje!
Večeras je u jednoj od dvorana na Višnjiku održana svečana sjednica HSP Zadarske županije. Uz ugodnu atmosferu i brojno članstvo prisustvovali su gosti iz... Mate Lukić: Zadar nažalost stagnira, a Šibenik se strelovito razvija i napreduje!

Večeras je u jednoj od dvorana na Višnjiku održana svečana sjednica HSP Zadarske županije. Uz ugodnu atmosferu i brojno članstvo prisustvovali su gosti iz HDZ Zadar, Hsp Ante Starčevića, Stranka Umirovljenika i predstavnici nezavisnih listi kao i Predsjednik Glavnog stana HSP-a Ante Komljen.
Čelni ljudi HSP- Mate Lukić i Ivica Pintur poslali su poruke o spremnosti stranke na izbore koje dolaze – one za M.O. kao i potencijalne nove izbore u gradu Zadru.

Koalicijski partneri; Šime Erlić u ime HDZ-a i Duško Vuković u ime Stranke umirovljenika, zahvalili su domaćinima te pojasnili koliko je bitno da najstarija stranka HSP sudjeluje u vlasti.

Predsjednik Županijskog odbora, Mate Lukić, poručio je slijedeće:

“HDZ kao nositelj naše koalicije poslao je poruku koliko cijene našu dugogodišnju suradnju.
Nažalost, grad Zadar je u fazi stagniranja, Šibenik ide strelovito naprijed. Nova većina u Gradskom vijeću ruši projekte poput igrališta, škola i cesta. Ovo što se sada radi je iz prošlog saziva. Posljedice će biti dugoročne.” – poručio je prvi čovjek HSP-a Lukić.
Druženje je nastavljeno uz domjenak u ugodnoj atmosferi članova stranke i prijatelja.