Matek potpisao ugovor od 23 milijuna kuna; Riješit će se vodoopskrba Starigrada Matek potpisao ugovor od 23 milijuna kuna; Riješit će se vodoopskrba Starigrada
U Karlobagu su potpisani ugovori kojima će se omogućiti projektiranje i izgradnja objekata vodoopskrbnog sustava u vrijednosti od 23,15 milijuna kuna. Ugovor o sufinanciranju... Matek potpisao ugovor od 23 milijuna kuna; Riješit će se vodoopskrba Starigrada
U Karlobagu su potpisani ugovori kojima će se omogućiti projektiranje i izgradnja objekata vodoopskrbnog sustava u vrijednosti od 23,15 milijuna kuna. Ugovor o sufinanciranju projektne dokumentacije te Ugovor o sufinanciranju građenja vodnih građevina su potpisali generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković i direktor Vodovoda d.o.o. Zadar Tomislav Matek.
Screenshot_20190308_134002
Potpisivanju ugovora su nazočili i ministar zaštite okoliša i energetike dr.sc. Tomislav Ćorić, načelnik općine Karlobag Ivan Tomljenović te načelnik općine Starigrad Krste Ramić.
Podvelebitski pravac je planirani podsustav regionalnog vodoopskrbnog sustava zadarskog zaleđa koji se proteže kroz primorje podno Velebita u kojem su smještene Općina Starigrad u Zadarskoj županiji i Općina Karlobag u Ličko – senjskoj županiji.
Screenshot_20190308_134107
Izgradnjom ovog podsustava stvorit će se uvjeti za poboljšanje vodoopskrbe naselja Starigrad, ali i omogućiti vodoopskrba naselja Tribanj na području općine Starigrad te Barić Drage i Lukovog Šugarja na području općine Karlobag. Riječ je o naseljima u kojima do sada nije uspostavljena javna vodoopskrba.
Screenshot_20190308_134037

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.