Medijima poslan e-mail u kojem se navode imena napadača na vlasnika Maraschina i Podrooma Medijima poslan e-mail u kojem se navode imena napadača na vlasnika Maraschina i Podrooma
Od ponedjeljka se u medijima piše o tome kako je premlaćen vlasnik zadarskih noćnih klubova Podroom i Maraschino, Dejan Marković, te zaštitar koji tamo... Medijima poslan e-mail u kojem se navode imena napadača na vlasnika Maraschina i Podrooma

Od ponedjeljka se u medijima piše o tome kako je premlaćen vlasnik zadarskih noćnih klubova Podroom i Maraschino, Dejan Marković, te zaštitar koji tamo radi, a više detalja o samoj istrazi od policije je nemoguće dobiti.

Komentari građana na ovaj čin podijeljeni su. Na Facebook stranici portala Kalelarga info mogli su se pročitati komentari koje Zadrani pišu javno, pod svojim imenom i prezimenom. Dok dio njih izražava zgražanje zbog premlaćivanja, ima i onih koji pišu kako su to spomenuta dvojica i zaslužili.

Zadarskim redakcijama koje su izvijestile o ovom slučaju danas je stigao e-mail koji je poslao izvjesni Marko Babić.

U njemu se navode imena dvojice Zadrana, uz konstataciju da su upravo oni počinitelji za kojima policija traga.

Navodi se kako i jedan i drugi imaju podeblji dosje u policiji, te da su osuđivati za niz kaznenih djela.

Bilo bi, međutim, neozbiljno i neodgovorno od nas da objavljujemo neprovjerene informacije, te ćemo ipak sačekati da policija završi istragu.

Upitno je postoji li uistinu Marko Babić ili se netko samo poslužio tim imenom i napravio lažni e-mail.

Više o tom događaju pročitajte ovdje:

 https://www.kalelargainfo.hr/brutalno-pretucen-vlasnik-maraschina-i-podrooma-dejan-markovic/