MEMORIJALNI TURNIR Sjećanje na ratnog heroja Denisa Špiku

Košarkaška sezona u gradu košarke započinje idućeg vikenda jedinstvenim turnirom koji već tradicionalno okuplja najbolje kadete i juniore u Hrvatskoj i šire. Od 16-18 rujna i to po devetnaesti put zaredom održati će se Memorijalni turnir za kadete i juniore Denis Špika.
Ova sjajna tradicija u organizaciji KK Sonik Puntamika koja je posvećena poginulom hrvatskom branitelju Denisu Špiki okupit će mlade košarkaše iz klubova koji po imenima jamče najjači turnir ikad u svojoj povijesti održavanja.
Tako će sudjelovati 15 sastava sa preko 200 sudionika iz Hrvatske i jedna momčad iz slovenskog Kranja.
U juniorskoj konkurenciji nastupit će Cibona, Cedevita, Split, GKK Šibenik, Jolly JBS, Zadar, Sonik Puntamika i Triglav Kranj.
U kategoriji kadeta sudjeluju Cibona, Cedevita, Split, Zadar, Dubrava, Ghia Staff Pazin, ABC Zadar i domaćin Sonik Puntamika.
Utakmice će se odigravati u Jazinama te u dvorani OŠ Zadarski otoci na Bilom Brigu.
Program započinje u četvrtak u 18.00 sati utakmicom kadeta Zadar i ABC u Jazinama. U petak će biti odigrane 4 utakmice uz svečano otvaranje turnira u 19 sati također u Jazinama, a za subotu je predviđeno 10 susreta.
Završni susreti za plasmane biti će upriličeni u nedjelju u jutarnjim satima uz napomenu kako je finale za kadete u 10.45 sati, a za juniore u 12.30.