MEMORIJALNI TURNIR U spomen na Antonija Jajčanina (17) čiji organi su spasili 7 osoba! MEMORIJALNI TURNIR U spomen na Antonija Jajčanina (17) čiji organi su spasili 7 osoba!
U organizaciji MNK Gauni Biograd od 16.04. – 17.04. 2016 održati će se 6. memorijalni malonogometni turnir    Antonio – Toni Jajčanin  pod pokroviteljstvom Sportske Zajednice... MEMORIJALNI TURNIR U spomen na Antonija Jajčanina (17) čiji organi su spasili 7 osoba!
U organizaciji MNK Gauni Biograd od 16.04. – 17.04. 2016 održati će se 6. memorijalni malonogometni turnir    Antonio – Toni Jajčanin  pod pokroviteljstvom Sportske Zajednice Grada Biograda u športskoj dvorani osnovne škole.
Turnir se tradicionalno održava u spomen na svog prijatelja, igrača Gauna i Primorca, koji je tragično stradao u prometnoj nesreći.Na turniru će nastupiti osam momčadi biogradskih kvartova i to: Centar, Poluotok, Kosa Istok, Kosa Zapad, Rust-Meterize, Granda, Kumenat, Kozino i Vruljine.Naslov pobjednika brani Kosa -Zapad.

Tijekom subote u vremenu od 16 – 19 sati odigrat će se utakmice četvrtfinala, a u nedjelju po sljedećem rasporedu:

15 h revijalna utakmica:

Veterani gauni – 4 .gardijska brigada u kojoj igra otac pokojnog Tonija

16 h  1 polufinale

17 h 2 polufinale

18 h revijalna utakmica djece HNK Primorac 2007 godište-2008 godište

18 45 h revijalna utakmica  ženskh selekcija HNK Primorac

19 i 30 h   utakmica za 3 mjesto

20 i 30 finale

Mile Uroda, predsjednik Mnk Gauni,  je kazao:

“Velika nam je čast i ponos što je  ovaj turnir postao tradicionalan i zasluženo dobio takav značaj,ugled jer cijeli Biograd i okolica dođu da svojom nazočnošću uveličaju ovaj  veliki športski događaj. Nakon finala i uručenja nagrada  pozivamo sve gledatelje utakmica i ljude dobre volje da dođu na bogati  domjenak koji će se održati na igralištu iznad dvorane – naglasio je Mile Uroda.

Podsjetimo, nakon smrti 17-godisnjeg mladića, roditelji su odlučili donirali njegove organe,  te su zahvaljujući tome spašeni životi sedmero drugih ljudi.

Zbog ove nesebične geste Grad Biograd uručio je roditeljima Grb Grada Biograda.

downloadfile-7-800x702