Mihaela Kadija u Ljubljani predstavila Zadarsku županiju kao destinaciju za ljubitelje aktivnog turizma

U okviru poslovne radionice  hrvatskih i slovenskih turističkih djelatnika, održane u Ljubljani 4. listopada 2016. godine, po prvi put je na inozemnom tržištu predstavljen projekt Turističke zajednice Zadarske županije Zadar Bike Magic.

Zadar Bike Magic projekt je koji obuhvaća temeljitu analizu destinacije, potencijala i konkurencije, te kategorizaciju i klasifikaciju čak 87 biciklističkih ruta i staza koje su namijenjene kako profesionalnim tako i amaterskim biciklistima, a nazočnim novinarima i agentima predstavila ga je direktorica TZ Zadarske županije gđa. Mihaela Kadija. Tako je Zadarska županija na važnom slovenskom tržištu predstavljena kao privlačna ciklo-turistička destinacija i idealno odredište za ljubitelje aktivnog turizma na koje osobito računamo u razdobljima pred i posezone.

Radionicu je svečano otvorila veleposlanica Republike Hrvatske u Sloveniji gđa. Vesna Terzić, a brojnim novinarima i agentima obratila se i direktorica Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Sloveniji gđa. Metka Bradetić koja je u kratkoj prezentaciji predstavila navike, trendove i preferencije slovenskih gostiju.

Nakon održanih prezentacija započeo je dio radionice namijenjen B2B sastancima. Tako je 30 hrvatskih turističkih subjekata imalo priliku održati sastanke s više od 30 slovenskih turističkih agencija, te nešto više od 50 agenata.workshop-ljubljana