Milanović: “Plenkovićev glodavac Zekanović je za zatvor ili za ludnicu” Milanović: “Plenkovićev glodavac Zekanović je za zatvor ili za ludnicu”
Predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, prokomentirao je danas potez saborskog zastupnika Hrvoja Zekanovića koji je u Saboru mahao vrećicom s bijelim prahom tvrdeći da... Milanović: “Plenkovićev glodavac Zekanović je za zatvor ili za ludnicu”

Predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, prokomentirao je danas potez saborskog zastupnika Hrvoja Zekanovića koji je u Saboru mahao vrećicom s bijelim prahom tvrdeći da ju je pronašao na Pantovčaku i aludirajući da je u njoj kokain.

– Taj Plenkovićev glodavac, rodent, koji je odjednom počeo nešto raditi za novac, to nije posao saborskih zastupnika, to je sumnjivo. Zašto se okomio na mene, nije mi to problem, ali doći u Sabor i reći da imaš pola kile kokaina, a nije uhapšen…? Istina, štiti ga imunitet, ali do određene težime kaznenog djela, a ovo je teško kazneno djelo, Trebalo ga je privesti i optužiti za rasparčavanje narkotika, ako je zaista imao kokain kod sebe. Ako nije, treba ga odmah u ludnicu strpati.” – izjavio je Milanović.

Izvor: N1