Mile Čirjak ugostio stotinjak pravaša na svom imanju u Raštanima

Prigodno druženje za stotinjak članova Podružnice HSP AS Sv. Filip i Jakov organizirano je na privatnom imanju Mile Čirjaka u Raštanima.

Osim domaćina, spomenutom druženju također su se odazvali zadarski dožupan i zamjenik predsjednika 12828285_454809338062026_6585170419863102414_o-1-01-800x655HSP AS Rudolf Dvorski, predsjednik ŽV HSP AS Zadarske županije dr.sc. Tomislav Šarić, predsjednica Kluba žena starčevićanki Zadarske županij  Jovita Pirović, kao i cjelovito Predsjedništvo Podružnice HSP AS Sv. Filip i Jakov.

U opuštenoj atmosferi članovi HSP AS su imali prilike u neformalnom okruženju popričati o društvenim, političkim i gospodarskim aktualnostima na svim razinama, od lokalne do državne.

Upravo je spomenuto druženje ujedno bila prilika za razmjenjivanje mišljenja, iskustava i ideja za potrebe brojnih akcija i događanja u organizaciji HSP AS, ususret sveobuhvatnim pripremama za predstojeći IV. Opći sabor HSP AS, kao i lokalne izbore.

dvorski jovita perovicZadarski dožupan i zamjenik predsjednika HSP AS Rudolf Dvorski istaknuo je zadovoljstvo radom Podružnice HSP AS Sv. Filip i Jakov, koja je na vrijeme provela sve Statutom predviđene koordinacije i unutarstranačke izbore, koji su rezultirali ustrojavanjem svih temeljnih ogranaka HSP AS u općini Sv. Filip i Jakov.

Upravo takvom uzornom i pravovremenom organizacijom, Podružnica HSP AS Sv. Filip i Jakov već sada spremno dočekuje IV. Opći sabor HSP AS i lokalne izbore.

 

Izvor: HSP Ante Starčevića Zadar

rastane