MILLENNIUM JUMP Najmasovniji skok u more uz koncert TBF-a i najveći rižoto na Jadranu

Deseti dm millennium jump održat će se u subotu 30. srpnja na zadarskoj rivi, najavili su organizatori na konferenciji za medije održanoj u utorak 26. srpnja u Zadru. Svi koji žele sudjelovati u desetom milenijskom skoku mogu se prijaviti od 19 sati do 23 sata na Narodnom trgu ispred lože ili na Kalelargi ispred dm-a. Prijave su započele u ponedjeljak 25. srpnja, a u prva četiri sata prijava akreditiralo se čak 483 skakača.

Okupljanje sudionika počinje od 12:30 sati, a službeni dio programa započet će u 14 sati. Najprije će se skakati na noge, a potom će sudionici skakati dvostruki domino skok te skok s loptom. Jubilarnu desetu obljetnicu dm millenium jumpa posjetitelji i sudionici proslavit će uz  koncert TBF-a i najveći rižoto na Jadranu

“Sve je spremno za jubilarni deseti millenium jump, a prema posljednjim prognozama, čini se kako smo se dogovorili i s vremenom. Uz pomoć našeg partnera dm-a, milenijski skok postao je neizostavan dio zadarske turističke ponude, a pruža i mogućnost da učinimo nešto dobro i za naše sugrađane. Uz zajamčen rasplesani „štimung“, sve skakače okrijepit će i najveći rižoto s plodovima mora na jadranskoj obali“, izjavio je Neven Stojaković, organizator i član društva Propela.

Kao i svake godine, dio prihoda od kotizacija koje uplate skakači bit će doniran Dječjem vrtiću Latica za Školu plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju čije su osnivanje potaknuli organizatori dm millennium jumpa. Ovogodišnji millennium jump pomoći će i Socijalnoj samoposluzi u Zadru kojoj će donirati dio prihoda od kotizacija za kupnju osnovnih namirnica.

Prošle godine 2.800 ljudi poslalo je jednu od najljepših razglednica iz Zadra. Svaka skakačica i skakač su uplatom kotizacije pomogli Školi plivanja Dječjeg vrtića Latica. I ove ćemo godine skakati tri puta za Dječji vrtić Laticu, a pridružit će nam se i njihovi mališani koji će pokazati kako su, uz našu pomoć, postali vrsni plivači i skakači. Pozivam sve građanke i građane da nam se 30. srpnja pridruže na zadarskoj rivi i pomognu nam da jubilarni 10. millennium jump bude najveći do sada, izjavila je Hana Matić, područna menadžerica dm-a za Dalmaciju.

Kako bi boravak na suncu bio siguran, tijekom cijelog programa posjetitelji i sudionici dm millennium jumpa na raspolaganju će imati tim od osam dermatologa koji će obavljati besplatne dermatološke preglede u paviljonima dm-a na rivi.  Dodatne informacije možete pronaći na dm-drogeriemarkt.hr