Ministar branitelja otvorit će turnir u spomen na Damira Tomljanovića Gavrana u Selinama! Ministar branitelja otvorit će turnir u spomen na Damira Tomljanovića Gavrana u Selinama!
U subotu 30. travnja 2016. godine u Selinama (općina Starigrad) ministar branitelja Tomo Medved svečano će otvoriti 22. memorijalni malonogometni turnir u čast Damira... Ministar branitelja otvorit će turnir u spomen na Damira Tomljanovića Gavrana u Selinama!

U subotu 30. travnja 2016. godine u Selinama (općina Starigrad) ministar branitelja Tomo Medved svečano će otvoriti 22. memorijalni malonogometni turnir u čast Damira Tomljanovića – Gavrana, koji je život izgubio u obrani položaja u Zadarskom zaleđu i svih poginulih branitelja u Domovinskom ratu. U 08:00 sati služit će se Sveta misa u mjesnoj crkvi u Selinama, dok ćepostrojavanje sudionika i svečanost otvorenja memorijalnog turnira početi u 8.30 sati.

Organizatori turnira su: Udruga ratnih veterana 1. Gardijske brigade ’’Tigrovi’’ i Općina Starigrad.

Na turniru sudjeluje 12 ekipa iz cijele Hrvatske.

Finalna utakmica na rasporedu je u 18 sati, dok je završna svečanost planirana u 18.50 sati kada će biti proglašeni najuspješniji sudionici turnira te će ujedno biti dodijeljene nagrade i priznanja.

Smisao turnira je očuvanje uspomene na Damira Tomljanovića Gavrana i sve one koji su žrtvovali svoje živote za svoju Domovinu i život novih naraštaja u miru.