MINISTAR DOBROVIĆ ZVAO ĆURKA Nudi mu vođenje Fonda za zaštitu okoliša MINISTAR DOBROVIĆ ZVAO ĆURKA Nudi mu vođenje Fonda za zaštitu okoliša
Smjena bivšeg direktora Čistoće, Tomislava Ćurka, do koje je došlo prije nekoliko mjeseci, po svemu sudeći nipošto ne označava kraj njegove karijere. Kako doznajemo,... MINISTAR DOBROVIĆ ZVAO ĆURKA Nudi mu vođenje Fonda za zaštitu okoliša

Smjena bivšeg direktora Čistoće, Tomislava Ćurka, do koje je došlo prije nekoliko mjeseci, po svemu sudeći nipošto ne označava kraj njegove karijere.

Kako doznajemo, ministar zaštite okoliša Slaven Dobrović, koji je porijeklom iz Zadra, a u Vladi je kao MOST-ov kadar, želi Tomislava Ćurka u svom timu.

Ponuđeno mu je mjesto direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, koje će najvjerojatnije i prihvatiti. No o tome nije želio davati nikakve izjave.

Podsjetimo, Ćurko je godinama uspješno vodio gradsku tvrtku Čistoća, koja je pod njegovim vodstvom unaprijeđena, te je spadala u jednu od rijetkih tvrtki čiji rad su na sjednicama Gradskog vijeća hvalili i oporbeni i vladajući vijećnici.

Nakon što se kandidirao za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a, te bio konkurent Božidaru Kalmeti, smijenjen je s pozicije direktora Čistoće bez nekog posebnog obrazloženja.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.