Ministri Vili Beroš i Oleg Butković dolaze u srijedu u Zadar Ministri Vili Beroš i Oleg Butković dolaze u srijedu u Zadar
Svečanost potpisivanja ugovora o izgradnji i opremanju šest brzih brodica za uspostavu hitne pomorske medicinske službe održat će se u srijedu, 13. listopada 2021.... Ministri Vili Beroš i Oleg Butković dolaze u srijedu u Zadar

Svečanost potpisivanja ugovora o izgradnji i opremanju šest brzih brodica za uspostavu hitne pomorske medicinske službe održat će se u srijedu, 13. listopada 2021. godine, u Luci Gaženica s početkom u 11:30 sati.

Nazočnost su potvrdili ministri Oleg Butković i Vili Beroš. Domaćin će im biti župan Božidar Longin.

Ovim projektom ukupne vrijednosti 76.440.000,00 kuna poboljšat će se pristup primarnoj i hitnoj zdravstvenoj zaštiti s fokusom na udaljena područja što je od izuzetne važnosti za zdravlje stanovnika i posjetitelja otoka i priobalnih područja Republike Hrvatske.

Ujedno ovaj vrijedni projekt doprinosi i financijskoj održivosti hitne pomorske medicinske službe zahvaljujući medicinsko-biokemijskim pretragama koje su u primjeni na ukupno 12 lokacija na otocima.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.