MIODRAG DEMO: Da mi ponude da budem ministar branitelja, odbio bih! MIODRAG DEMO: Da mi ponude da budem ministar branitelja, odbio bih!
Umirovljeni brigadir Miograd Demo koji se ranije spominjao kao izgledni kandidat za ministra branitelja, kazao je kako ga nakon Crnojine ostavke nitko nije zvao niti... MIODRAG DEMO: Da mi ponude da budem ministar branitelja, odbio bih!

Umirovljeni brigadir Miograd Demo koji se ranije spominjao kao izgledni kandidat za ministra branitelja, kazao je kako ga nakon Crnojine ostavke nitko nije zvao niti mu nudio tu funkciju, ali kako bi je, kad bi mu i bila ponuđena, odbio.

“Nitko me nije zvao na razgovor, ali i da mi bude ponuđeno, u ovom momentu sigurno ne bih to prihvatio, jer je bilo vrijeme za to i to je stvar našeg premijera i njegova dva zamjenika, nek odaberu pravog čovjeka. Među hrvatskom braniteljskom populacijom ima dobrih ljudi i nemojte, molim vas, više o čovjeku koji je bio ministar sedam, osam dana, on je razapet praktički medijski, pustite čovjeka da se sabere malo, ipak je on hrvatski branitelj i dao je obol za hrvatsku državu”, rekao je Demo.

Potvrdio je da je ranije ponudio program i plan rada kao kandidat za ministra, ali kako mu sada ta funkcija nije zanimljiva jer, kaže, “već ima svoje krasno malo ministarstvo u Gradu Zagrebu koje dobro funkcionira ovaj odbor i tako će biti i u budućnosti”.

Izvor: VIJESTI.HR