Miranda Jamnicki: Do kad ćemo dopuštati da Srbi premlaćuju nas Hrvate? Miranda Jamnicki: Do kad ćemo dopuštati da Srbi premlaćuju nas Hrvate?
Miranda Jamnicki Doimi di Delupis, predsjednica GO HSP AS, poslala je priopćenje za medije koje objavljujemo u cijelosti. “Stanje je više nego alarmantno! Još... Miranda Jamnicki: Do kad ćemo dopuštati da Srbi premlaćuju nas Hrvate?

Miranda Jamnicki Doimi di Delupis, predsjednica GO HSP AS, poslala je priopćenje za medije koje objavljujemo u cijelosti.

“Stanje je više nego alarmantno! Još jedan slučaj premlaćivanja Hrvata od strane lokalnih Srba. Povod, želja gosta na vjenčanju da se pusti neka Škorina pjesma. Dokle ćemo živjeti u strahu? Očito je suživot samo na papiru, jer se pojedinci ne mire s činjenicom da smo pobjednici u Domovinskom ratu, a zna se da pobjednici pišu povijest. Naravno, ovo nije jedini slučaj! Nitko nije reagirao na nedavni slučaj Lešić u okolici Knina. Košarkaš koji je uzeo državljanstvo države koju mrzi, pokazuje svoj karakter. Nepojmljivo je, da provodiš ” balvan revoluciju” na cesti jer ne možeš bahato voziti po lokalnoj cesti zbog cura u autu ispred njega..Čovjek od 206 cm i 101 kg kaže da su ga one napale ( 25 god. i 13) . Nezamislivo! Očito su ohrabreni sa svojim vodstvom, a mi kao i obično šutimo!” – zaključila je Jamnicki.