MISS HRVATSKE ZA MISS SVIJETA: Ana Colić je Miss Zadarske županije za 2016. godinu MISS HRVATSKE ZA MISS SVIJETA: Ana Colić je Miss Zadarske županije za 2016. godinu
U prekrasnom ambijentu Ilirija Resorta u Biogradu na Moru za Miss Zadarske županije 2016. izabrana je 22 – godišnja Ana Colić koja će predstavljati našu... MISS HRVATSKE ZA MISS SVIJETA: Ana Colić je Miss Zadarske županije za 2016. godinu

miss zadra 2016 ana

– Zaista nisam očekivala pobjedu, Jako sam iznenađena. Ovom prigodom želim se zahvaliti agenciji Grubić – Maričić za koju nosim modne revije, jer da nije njih niti ja večeras ne bih bila ovdje. Smatram da bi mi ova titula mogla promijeniti puno toga u životu, pomoći u daljnjoj karijeri modela, ali idemo za početak polako, ali pravo, prve su riječi koje je nova zadarska misica uputila medijima.

Kako djevojke razmišljaju prije konačnog izbora kao i uvijek preispitivali su članovi žirija. Uvijek aktualna pitanja dočekala su i Anu kojoj je pitanje “što bi promijenila u svijetu?” postavila naša poznata fotografkinja, Ines Ljubetić Fišer. Ana je istaknula kako smatra da ona sama osobno ne može promijeniti ništa, no da bi svakako putem medija nastojala  ukazati na probleme koje bi u nas ili u svijetu trebalo riješiti. Odgovorom je pobrala veliki pljesak svojih navijača koji su joj tijekom cijelog natjecanja pružali bezrezervnu te svakako najmnogobrojniju i najglasniju podršku u publici.

Na žalost muškog dijela čitatelja nismo uspjeli doznati da li je srce ove zadarske ljepotice još slobodno jer je Ana odlučila kako će odgovor ipak sačuvati za sebe.

Titulu druge pratilje ponijela je Ana Marija Matulj, a onu prve, Karla Šinkić. Miss simpatičnosti, djevojka koju su natjecateljice izabrale same među sobom, jest Jelena Dragobratović.

Deset djevojaka iz Zadarske županije predstavilo se članovima žirija i publici u nekoliko izlaza, casual, košuljama modnog brenda Bleu Homme (koji svoju trgovinu otvara uskoro i u Zadru), odjeći poznatog talijanskog modnog brenda Pompea, sportskog brenda Boxeur Des Rues, torbama Čarapica Design, odjeći  dizajnerice Božene Bratović Smolić te dizajnerice Klare Ivanović.

Osim tri finalistice u ovogodišnjem  izboru za Miss Zadarske županije sudjelovale su još redom Jelena Dragobratović, Marija Abramović, Rebecca Sutlović, Iva Kardum, Mihaela Sutlović, Donatela Marin te Dora Dežmalj.

U zabavnom dijelu programa nastupili su kao i protekle godine plesno scenskim performanceom skupina Irene Viličić, Diamond  Soul Entertainment te također jedna od finalistica izbora za Miss Hrvatske davne 1998. godine, poznata pjevačica, Antonija Šola.

miss zadra 2016 grupna

Izbor za Miss Zadarske županije 2016. svojim dolaskom  i sudjelovanjem u žiriju došla je podržati i aktualna Miss Hrvatske Maja Spahija, ali i Miss Zadarske županije 2015. te druga pratilja Miss Hrvatske 2015. Anja Bijelić.

Anja je odlično odradila svoj mandat i uspješno predstavila županiju zadnjih godinu dana, i upravo ona kreće u veliki projekt “Aktiva Hrvatska” s kojim u suradnji s Renatom Sopek želi potaknuti građane Hrvatske da se bave sportom i to pod pokroviteljstvom predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

– Biti Miss je jedno prekrasno iskustvo. Puno sam naučila tijekom  ovog proteklog vremena te stekla puno vrijednih i lijepih poznanstava. Pobjednici večerašnjeg izbora bih savjetovala samo da ostane samo svoja, samouvjerena i uvijek pozitivna osoba, istaknula je Maja Spahija.

Upravo ona će početkom lipnja ove godine svoju krunu i lentu predati svojoj nasljednici koja će možda biti  i jedna od večeras izabranih djevojaka s obzirom da sve tri ovim izborom imaju direktnu ulaznicu u finale izbora Miss Hrvatske za Miss World 2016.