Mještani Općine Jasenice uz Baričevića: Šokirani smo lažima o našem načelniku! Mještani Općine Jasenice uz Baričevića: Šokirani smo lažima o našem načelniku!
Potaknuti lažnim priopćenjem da je Općina Jasenice ukinula porodiljne naknade za roditelje, stanovnici Općine Jasenice reagirali su na predmetne lažne vijesti: „Zgroženi smo i... Mještani Općine Jasenice uz Baričevića: Šokirani smo lažima o našem načelniku!

Potaknuti lažnim priopćenjem da je Općina Jasenice ukinula porodiljne naknade za roditelje, stanovnici Općine Jasenice reagirali su na predmetne lažne vijesti:
„Zgroženi smo i šokirani iznesenim netočnim informacijama na račun naše Općine i našeg načelnika. Ovim putem želimo istaknuti da je nas načelnik osoba koja je na raspolaganju 24 sata dnevno, uvijek spreman saslušati naše probleme te nam izaći u susret u skladu sa svojim ovlastima. Iznimno smo zadovoljni porodiljnim mjerama koje je naša Općina propisala te smo mišljenja da upravo takve mjere doprinose povećanju nataliteta ne samo naše Općine nego i nataliteta uopće“.
U razgovoru sa stanovnicima Općine Jasenice Ivica Brletić, Branimir Baričević i Josip Matek iznijeli su da navedene konstruirane i lažne tvrdnje o ukidanju porodiljnih naknada izazvale šok i veliku neugodu.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.