POMOĆ OBOLJELIMA U Rovanjskoj prikupljali pomoć za teško bolesnu Luciju (9) i Juru (22)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mještani Rovanjske u četvrtak 11. kolovoza u večernjim satima organizirali su humanitarnu priredbu na rivi za pomoć, odnosno potporu liječenja svojim mladim teško bolesnim mještanima Luciji Rončević (9) i Juri Basa (22). U organizaciji humanitarne priredbe mještanima se priključila i Udruga žena u domovinskom ratu Zadar, kao i Zaklada Zvonko Bušić, te mnogi drugi pojedinci.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na humanitarnom koncertu nastupili su Ivica Sikirić Ićo, te grupe Zaratino bend i Seximotherfuckens. Na posebnim štandovima prodavane su knjige Julienn Bušić, Zvonka Bušića, Tomislava Marijana Bilosnića, Nenada Ivankovića, Janka Bobetka, i mnogih drugih domaćih i stranih autora. Posebno su bila izložena izdanja, video kazete i knjige Udruge žena u Domovinskom ratu i Zaklade Zvonko Bušić.

Nazočnoj publici koja je brojila više stotina posjetitelja nuđene su i razne delicije, mesna jela s roštilja, dagnje i piće. Sav prihod od prodanoga jela, knjiga, video kazeta, kao i na druge načine skupljen bit će utrošen za liječenje teško bolesne Lucije i pomoć nepokretnom Juri.

Na kraju treba spomenuti i sponzore koji su svojim prilozima pomogli ovu hvale vrijednu humanitarnu akciju, a to su: Općina Jasenice, Rent Event Zadar, Karlovačka pivovara, Vinarija Glavić, ZAMP, Državna uprava, Mesnica Ikić, Koma Maras, Pekarnica Sebo, Pekarnica Šalina, Mesnice Poličanka i Duo promet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA