Mlade atletičarke Ariana Tabak i Natali Barišić osvojile tri medalje Mlade atletičarke Ariana Tabak i Natali Barišić osvojile tri medalje
U splitskom Parku mladeži u nedjelju je održano 4. kolo Dalmatinske lige atletičara. Boje AK Alojzije Stepinac iz Zadra branile su dvije limačice: Ariana... Mlade atletičarke Ariana Tabak i Natali Barišić osvojile tri medalje

U splitskom Parku mladeži u nedjelju je održano 4. kolo Dalmatinske lige atletičara. Boje AK Alojzije Stepinac iz Zadra branile su dvije limačice: Ariana Tabak (2009. godište) i Natali Barišić (2011. godište). U tri nastupa za svoj klub mlade Zadranke su osvojile tri medalje i srušile tri osobna rekorda.
Ariana je bila zlatna u bacanju vortexa s osobnim rekordom (30.46 m) i brončana u utrci na 60 metara u kojoj je za više od pola sekunde popravila svoj dosadašnji rekord te prvi puta trčala ispod 9 sekundi (8.72).

Natali je u svom godištu u utrci na 60 metara osvojila srebrno odličje s osobnim rekordom 8.9. Bila je ovo i njena prva utka ispod 9 sekundi. Od zlata je bila udaljena svega dvije desetinke.

Već sljedeći vikend cure će biti dio ekipe AK Alojzije Stepinac na Prvenstvu Hrvatske u višeboju u Čakovcu gdje ih očekuje natjecanje u tri discipline: utrka na 200 m, bacanje vortexa i skok u dalj. Priključit će im se i klupske kolege Rafaela Župan i Dorijan Jurešič.
U Čakovec putuju i mlađe kadetkinje Buga Marfat, Luna Mandić i Ema Plazina koje će nastupiti u četveroboju: (400 metara, skok u vis, 80 metara s preponama i bacanje kugle).

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.