Mladen Grdović pokreće akciju; Skupimo novac za kupnju hrane starijim osobama Mladen Grdović pokreće akciju; Skupimo novac za kupnju hrane starijim osobama
Popularni pjevač Mladen Grdović, koji je do sada sudjelovao u bezbroj humanitarnih akcija i godinama održavao humanitarne koncerte, ni ovom prilikom ne miruje. Pozvao... Mladen Grdović pokreće akciju; Skupimo novac za kupnju hrane starijim osobama

Popularni pjevač Mladen Grdović, koji je do sada sudjelovao u bezbroj humanitarnih akcija i godinama održavao humanitarne koncerte, ni ovom prilikom ne miruje.

Pozvao je svoje kolege da se udruže i u zajedničkoj akciji pomognu prikupiti sredstva kojima bi se pomoglo starijim osobama.

“Iako je zbog korona virusa sve stalo u Hrvatskoj, klape i mi pjevači koji godinama punimo dvorane u Hrvatskoj nismo u tolikoj besparici da se ne možemo odazvati svi skupa, pa zajedno pomoći najugroženijima.” – kaže Grdović.

“Pozivam Hrvatsku glazbenu uniju, koja ima preko 3.000 članova, da u dogovoru sa ZAMP-om otvori poseban žiro račun i da se na njega uplaćuje novac, pod strogim nadzorom.” – kazao je Grdović dodajući kako je mnogima potrebna pomoć, a posebno starijim osobama.

“Naši stari su najugroženiji, rizična su skupina, ne smiju se kretati i ići po trgovinama, mnogi od njih nemaju ni sredstava za kupnju osnovnih namirnica i lijekova. Treba im pomoći.” – kazao je Grdović.

Pozvao je i medije da se pridruže i podrže ovu akciju.

“Pišu o meni da sam pijanac i slično, vrebaju kad će me snimiti ako sam se s prijateljima noć prije razveselio i popio malo više. Ne ljutim se, to je njihov posao, ali ajmo onda dati medijskoga prostora ovoj akciji i pomoći.” – poručio je Grdović.

mladen grdovic 1280x831

Mladen Grdović je u svojoj 40 godina dugoj karijeri održao bezbroj humanitarnih koncerta

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.