Mladen Grdović poziva: “Pomozimo svi psićima u azilu kojeg je porušila bura!” Mladen Grdović poziva: “Pomozimo svi psićima u azilu kojeg je porušila bura!”
Jaka bura i nevrijeme posljednja dva dana prouzročili su znatnu štetu na području cijele Zadarske županije, a loše je prošao i Zadarski azil za... Mladen Grdović poziva: “Pomozimo svi psićima u azilu kojeg je porušila bura!”

Jaka bura i nevrijeme posljednja dva dana prouzročili su znatnu štetu na području cijele Zadarske županije, a loše je prošao i Zadarski azil za napuštene pse na Žmirićima.

Bura je srušila stabla i odlomila grane, te su tako uništeni i brojni boksevi i ograda. Psići su, srećom, neozlijeđeni, ali prestrašeni.

Iz Azila su sve ljude dobrog srca zamolili da im dođu pomoći oko uklanjanja stabala i vraćanju u prvobitno stanje, a apel je prenio i portal Kalelarga info.

Nakon što je pročitao što se dogodilo i da psima treba pomoć, akciji se pridružio i popularni zadarski pjevač Mladen Grdović.

Odmah je kontaktirao organizatore svog koncerta na Višnjiku kojim je pred prepunom dvoranom proslavio 30 godina karijere, tvrtke Leon trade i Lupo Music, te je pitao jesu li sredstva namijenjena azilu isplaćena.

“Rekli su da je planirana isplata idućeg tjedna, Azilu, Domu za stare i bolesne osobe, kao i Udruzi za djecu s poteškoćama u razvoju. Pojasnio sam im što se dogodilo u azilu i da im hitno treba pomoć, te će novac Udruzi za zaštitu životinja koja skrbi o psima u azilu biti isplaćen sutra.” – izvijestio nas je Mladen Grdović koji je spreman pomoći i na druge načine, a pozvao je i sve svoje prijatelje da pomognu.

“Naša je obaveza da nešto poduzmemo i olakšamo život psima kojima je ionako teško jer su napušteni i nemaju svoj dom.”

FB_IMG_1551010234459

FB_IMG_1551010203567

FB_IMG_1551010200214

FB_IMG_1551010193318

FB_IMG_1550976843253

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.