Mladen Grdović završio na Hitnoj nakon što ga je ugrizao pas! Mladen Grdović završio na Hitnoj nakon što ga je ugrizao pas!
Mladen Grdović jučer je završio na Hitnoj nakon što ga je vlastita kujica ugrizla za prst desne ruke. Mladen i Brankica imaju četiri mala... Mladen Grdović završio na Hitnoj nakon što ga je ugrizao pas!

Mladen Grdović jučer je završio na Hitnoj nakon što ga je vlastita kujica ugrizla za prst desne ruke. Mladen i Brankica imaju četiri mala bijela špicera koji su im dugogodišnji kućni ljubimci, pišu 24sata.

– Imamo dvije cure koje se jedva čekaju posvađati, pogotovo kad im je vrijeme parenja. Danas su se dobro potukle, deset minuta sam ih pokušao smiriti i razdvojiti i onda me jedna ugrizla. Ma nije to ništa strašno – kaže Mladen koji je na Hitnom prijemu zadarske Opće bolnice dobio antibiotik.

– Prst mi je odmah nateknuo pa smo zato išli. Naši psi žive dobro, imaju i malu kućicu u našoj kući u kojoj im stoji televizija. I mirni su inače, dok ne podivljaju, a to srećom nije često – ispričao je Mladen.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.