Mladi Bibinjac Tomislav Lonić priredio izložbu hrvatskog ratnog znakovlja i odora Mladi Bibinjac Tomislav Lonić priredio izložbu hrvatskog ratnog znakovlja i odora
Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, te Dana hrvatskih branitelja, kao i 26. obljetnice Vojno-redarstvene operacije „Oluja“, građani su u četvrtak, 05. kolovoza,... Mladi Bibinjac Tomislav Lonić priredio izložbu hrvatskog ratnog znakovlja i odora

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, te Dana hrvatskih branitelja, kao i 26. obljetnice Vojno-redarstvene operacije „Oluja“, građani su u četvrtak, 05. kolovoza, na trgu Sri sela u Bibinjama u vremenu od 17 do 21 sati mogli razgledati „Izložbu hrvatskog ratnog znakovlja i odora iz Domovinskog rata”.

Izložba je postavljena uz potporu Općine Bibinje, a zbog velikog interesa ljudi izložba je potrajala i van određenog programa.

Autor izložbe, mladi Bibinjac Tomislava Lonić, godonama je prikupljao građu za izložbu. Zahvalio je svima koji su mu pomogli u tome.

“Hvala im što su poklonili dio svojih uspomena jer bez njih ova izložba ne bi bila sadržajno i povijesno velika.” -poručio je Lonić.

Izložba je privukla brojne mlade posjetitelje, koji su sa zanimanjem pogledali izloženo, ali i starije koji su se prisjetiti tih ratnih dana.

Organizator izložbe primio je brojne čestitke i zahvale sudionika Domovinskog rata kojima je iznimno drago što je jedan mladi čovjek pokazao interes i uložio toliki trud u prikupljanje znakovlja, odora i ostalih zanimljivih stvari iz Domovinskog rata.

Foto: Leo Banić

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.