Mladi boksači iz zadarskog kluba Ares osvojili tri zlatne i tri srebrne medalje! Mladi boksači iz zadarskog kluba Ares osvojili tri zlatne i tri srebrne medalje!
Na jučer održanom I. Kupu kralja Tomislava na Zagrebačkom velesajmu, koji je jedini takav turnir u Hrvatskoj, samo za mlađe kadete i kadete, nastupili... Mladi boksači iz zadarskog kluba Ares osvojili tri zlatne i tri srebrne medalje!

Na jučer održanom I. Kupu kralja Tomislava na Zagrebačkom velesajmu, koji je jedini takav turnir u Hrvatskoj, samo za mlađe kadete i kadete, nastupili su i članovi Boksačkog kluba Ares.

Priopćenje trenera Nike Marketina objavljujemo u cijelosti.

“Uz Hrvatske klubove na turniru su nastupili i gosti iz Slovačke.
Boksački klub Ares nastupio je sa 6. boksača, od toga su 4 mlađa kadeta i 2 kadeta.
Prvi je u ring ušao naš viceprvak Hrvatske Andrejas Baričević, koji je uvjerljivo slavio nad Antoniom Hozmecom, odmah nakon njega u ring je ušao Luka Dokoza koji također uvjerljivom izvedbom nadboskava i pobjeđuje jednoglasnom odlukom suca Silvestra Bilanovića. Treći u ring ulazi Ivan Nekić, naš viceprvak koji je odradio odličan meč, i također uvjerljivo slavio nad Leniem Stuparom, a nakon njih ulazi u ring još  jedan nas mlađi kadeti, inače prvak Hrvatske Niko Dražina. On je odradio dobar meč s daleko iskusnijim Lukasom Mirkovićem i naposlijetku izgubio na bodove. Luka Bukvić nastupio je u kategoriji do 43 kg protiv Gross Janka u odličnom meču, te nažalost izgubio. Po našem sudu Luka je bio bolji u sve tri runde i za kraj je boksao naš Luka Matijević u kategoriji do 46 kg protiv jakog protivnika Bartolomeja Fajčaka, inače prvaka Slovačke koji ima jako puno iskustva. Luka je odradio odličan meč i izgubio na bodove.
Ovo je bilo još jedno veliko iskustvo za naše boksače gdje su svi odboksali točno onako kako smo ih pripremili i naravo preponosni smo na naše male dečke koji iz meča u meč napreduju.
Uz tri zlata i tri srebra moramo naglasiti kako je naš klub dobio i zahvalnicu za potporu i organizaciju turnira.
Hvala BK Kralj Tomislav na odličnoj organizaciji turnira u kojem smo svi zajedno uživali, a posebno Josipu Grbavcu i Marinu Moriću na trudu i pozivu.” – istaknuo je trener Niko Marketin.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.