Mladić (17) koji je ozlijeđen u prometnoj nesreći i dalje se bori za život Mladić (17) koji je ozlijeđen u prometnoj nesreći i dalje se bori za život
Dr. Edi Karuc, zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar, izvijestio nas je da je 17-godišnji mladić koji je stradao u prometnoj nezgodi i dalje u... Mladić (17) koji je ozlijeđen u prometnoj nesreći i dalje se bori za život

Dr. Edi Karuc, zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar, izvijestio nas je da je 17-godišnji mladić koji je stradao u prometnoj nezgodi i dalje u Jedinici intenzivnog liječenja Opće bolnice Zadar, te je njegovo stanje u odnosu na jučer nepromijenjeno.

Podsjetimo, prema izvješću PU zadarske, do nesreće je došlo tako što je 20-godišnji vozač upravljao vozilom marke Audi, zadarskih registarskih oznaka te dolaskom u blizinu ribarnice, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju na kolniku uslijed čega dolazi do zanošenja i rotacije automobila koji udara u rubnjak te se odbija i prednjim dijelom automobila udara u rasvjetni stup.

Nakon toga vozilo nastavlja nekontroliranu vožnju i prednjim dijelom automobila udara u metalni vez te metalnu zaštitu obale i slijeće u more na dubinu od 8 metara.

Na mjestu događaja izašli su policijski službenici koji su obavili očevid kojim je rukovodio županijski državni odvjetnik te policijski službenici ronioci koji su iz mora izvukli automobil. U vremenu od 23,30 do 02,35 sati Liburnska obala bila zatvorena za sav promet.

Prilikom prometne nesreće u vozilu su se nalazile 4 muške osobe, 2 osobe u dobi od 20 i 17 godina su smrtno stradali, dok su 22-godišnjak i 17-godišnjak kolima HMP prevezeni u OB Zadar.

Mladić star 22 godine nije težeoozlijeđen, te je pušten kući.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.