Mladić i maloljetna djevojka osumnjičeni za tešku krađu; Otrgnuli torbu 48-godišnjaku Mladić i maloljetna djevojka osumnjičeni za tešku krađu; Otrgnuli torbu 48-godišnjaku
Policijski službenici Policijske postaje Zadar su u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave krapinsko-zagorske proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom i jednom maloljetnicom koje... Mladić i maloljetna djevojka osumnjičeni za tešku krađu; Otrgnuli torbu 48-godišnjaku

Policijski službenici Policijske postaje Zadar su u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave krapinsko-zagorske proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom i jednom maloljetnicom koje se sumnjiči za drsku krađu.

Sumnjiči ih se da su  17. srpnja 2022. godine oko 02.30 sati  u Viru, na ulici s leđa, motociklom prišli oštećenom 48-godišnjaku te mu iz ruke istrgnuli i otuđili torbicu s novcem, dokumentima i mobitelom.

Zbog sumnje da su počinio kazneno djelo Teška krađa protiv oboje osumnjičenika se nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnosi kaznena prijava.