Moderno uređenje obalnog pojasa Punte Bajlo nastavit će se do Petrčana Moderno uređenje obalnog pojasa Punte Bajlo nastavit će se do Petrčana
Na aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća koja je započela jutros u 9 sati gradski vijećnici postavljali su pitanja o aktualnom stanju i projektima koji... Moderno uređenje obalnog pojasa Punte Bajlo nastavit će se do Petrčana

Na aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća koja je započela jutros u 9 sati gradski vijećnici postavljali su pitanja o aktualnom stanju i projektima koji su u tijeku.

Vijećnica HDZ-a Elvira Sterle osvrnula se na potrebno uređenje obalnog pojasa do Petrčana.  “Vidjeli smo kako izgleda projekt uvale Bregdetti. Zanima me može li se u tom duhu nastaviti uređenje obale prema Petrčanima. Predlažem da se ne stane s tim nego da se s istočnog dijela grada nastavi sve do Petrčana. Zanima me možemo li očekivati da do toga dođe?“ – pitala je vijećnica Sterle.

Drugi dio pitanja odnosio se na potrebu gradnje i uređenja objekata kojima bi se pružila kvalitetna briga i skrb umirovljenicima uz pomoć sredstava iz EU fondova.

Pročelnik Robertino Dujela složio se s njenim inicijativama i podržao ih.

Elvira Sterle 800x400

Elvira Sterle, gradska vijećnica HDZ-a 

dujela 800x400

Pročelnik Robertino Dujela

gradsko vijeće 800x400

Sjednica Gradskog vijeća 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.