Motociklom oborio ženu ispred trgovine na Belafuži i otišao, policija ga traži Motociklom oborio ženu ispred trgovine na Belafuži i otišao, policija ga traži
Protekle srijede, 16. lipnja, u vremenu između 18.30 i 19 sati na platou pored kipa Belafuškoj ženi, u pješačkoj zoni, ispred trgovine na raskrižju... Motociklom oborio ženu ispred trgovine na Belafuži i otišao, policija ga traži

Protekle srijede, 16. lipnja, u vremenu između 18.30 i 19 sati na platou pored kipa Belafuškoj ženi, u pješačkoj zoni, ispred trgovine na raskrižju ulica Put Petrića i Put Nina dogodila se prometna nesreća. Našu sugrađanku (43) dok je sa psom prolazila ispred trgovine motociklom je pregazio vozač koji je bio parkiran u pješačkoj zoni, neposredno uz ulaz u trgovinu. Nakon izlaska iz trgovine sredovječni muškarac nakon vožnje unatrag te polukružnog okretanja frontalno udara pješakinju koja od siline udara pada leđima na beton. Iako je obližnji caffe bar bio pun gostiju, nitko nije prišao dotičnoj niti su pozvali djelatnike PU zadarske.

U prijavi policiji navodi se da je nakon udarca i nakon što je podigao ženu s poda, vozač crnog skutera zadarskih registarskih oznaka udaljio se s mjesta nesreće u smjeru Žmirića. Šokiranoj ženi nije ostavio podatke niti je pozvao policiju.
Ozlijeđena žena sljedeće jutro zatražila je liječničku pomoć koja joj je pružena na Hitnom prijamu Opće bolnice Zadar, te neurokirurškoj ambulanti zadarske Poliklinike.
Kako doznajemo, osim hematoma zadobila je lakši potres mozga, te su Rtg i CT pretragama utvrđene ozljede kralješnice.
Cijeli slučaj je nakon liječničke obrade prijavljen prometnoj policiji PU zadarske. Istraga je u tijeku. Policija pregledava obližnje nadzorne kamere i traži svjedoke.

Našu sugrađanku motociklom je oborio muškarac ispred ulaza u trgovinu u ograđenoj pješačkoj zoni

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.