MUP ORGANIZIRA PROMOCIJU FILMA “Živim život bez nasilja” MUP ORGANIZIRA PROMOCIJU FILMA “Živim život bez nasilja”
Nacionalni preventivni projekt Ministarstva unutarnjih poslova i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pod nazivom „Živim život bez nasilja“, u suradnji s organizacijama civilnog društva... MUP ORGANIZIRA PROMOCIJU FILMA “Živim život bez nasilja”

Nacionalni preventivni projekt Ministarstva unutarnjih poslova i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pod nazivom „Živim život bez nasilja“, u suradnji s organizacijama civilnog društva provodi se u Republici Hrvatskoj od 2010. godine.
Projekt je usmjeren na sprječavanje nasilja prema ženama, nasilja u obitelji, nasilja među mladima te na izgradnju kulture nenasilja i tolerancije, a projektne aktivnosti nastavljaju se i u školskoj 2015./2016. godini.
O aktivnostima koje su se provodile na području Republike Hrvatske po svim županijama snimljen je namjensko edukativni film „Živim život bez nasilja“.
Sve zainteresirane predstavnike medija pozivamo na svečanu promociju filma „Živim život bez nasilja“, koja će se održati u ponedjeljak 16. studenog 2015. godine u 10,30 sati u Kazalištu lutaka Zadar, Sokolska bb, u Zadru, a povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

ORGANIZATOR: Ravnateljstvo policije Ministarstva unutarnjih poslova, Policijska uprava zadarska u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta te partnerima

MJESTO ODRŽAVANJA: Kazalište lutaka Zadar, Sokolska bb, Zadar

VRIJEME ODRŽAVANJA: 16. studenoga 2015. (ponedjeljak) s početkom u 10,30 sati

RASPORED:

10,30 sati Početak programa

– Provedene aktivnosti po nacionalnom projektu „Živim život bez nasilja“ na području PU zadarske od 2010. godine

– Nagrađeni literarni rad iz školske 2013./2014. godine

– Predstava „Što je to nasilje“ – Mlađa dramska sekcija OŠ „Poličnik“

– Projekcija namjensko- edukativnog filma „Živim život bez nasilja“

12,00 sati Završetak programa

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.