MUZEJ ANTIČKOG STAKLA PROIZVODI Staklene medalje na Zadar Dogus Basketball Tournamentu MUZEJ ANTIČKOG STAKLA PROIZVODI Staklene medalje na Zadar Dogus Basketball Tournamentu
Zadarska tvrtka Sport event, organizator košarkaškog turnira Zadar Dogus Basketball Tournament pružila je ruku suradnje prepoznatljivom zadarskom kulturnom proizvodu – Muzeju antičkog stakla. Hvaljeni... MUZEJ ANTIČKOG STAKLA PROIZVODI Staklene medalje na Zadar Dogus Basketball Tournamentu

Zadarska tvrtka Sport event, organizator košarkaškog turnira Zadar Dogus Basketball Tournament pružila je ruku suradnje prepoznatljivom zadarskom kulturnom proizvodu – Muzeju antičkog stakla.

Hvaljeni turnir, na kojemu će ove godine nastupiti pet euroligaških klubova, i nagrađivana kulturna ustanova, koja drugu godinu zaredom dobiva od svjetski priznatog turističkog portala Trip Advisor certifikat izvrsnosti za izvanredne osvrte posjetitelja, kreću u zajednički projekt.

Na prijedlog vodećih ljudi Sport eventa, koji je u Muzeju antičkog stakla prihvaćen s oduševljenjem, klasične pehare i medalje zamijenit će stakleni koji će biti izrađeni u MAS-ovim radionicama.

Na ovaj su se način sport i kultura ujedinili u prezentaciji domicilnih vrijednosti 3000 godina starog grada, destinacije koja iz godine u godinu zauzima sve bolju poziciju na turističkim kartama Europe.

Zadar Dogus Basketball Tournament će se održati od 24. do 27. rujna u dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku. Na turniru nastupaju Fenerbahçe, Darussafaka Dogus, Bayern München, Olympiakos, Crvena Zvezda i Zadar.