Na adventskoj pozornici nastupili dobitnici Porina – grupa Bang Bang Na adventskoj pozornici nastupili dobitnici Porina – grupa Bang Bang
„Bang bang, nešto me pogodilo…“ – pjevala je sinoć Lara Antić, pjevačica benda Bang Bang na njihovom koncertu u sklopu Adventa u Zadru. I... Na adventskoj pozornici nastupili dobitnici Porina – grupa Bang Bang

„Bang bang, nešto me pogodilo…“ – pjevala je sinoć Lara Antić, pjevačica benda Bang Bang na njihovom koncertu u sklopu Adventa u Zadru. I baš su nas dobro pogodili! Glazbom, naravno!

Koncert ovog odličnog zagrebačkog pop rock benda s retro-blues zvukom na adventskom Trgu Petra Zoranića bio je baš za gušt, ugodno sjedenje, pijuckanje i ljuljuškanje. „Jako nam je drago da smo večeras ovdje na Adventu u Zadru“ – rekla je na početku večeri pjevačica Lara, obzirom da se bend nakon dvije godine vratio u naš grad. Posjetiteljima koncerta nije smetala ni kišica koja je lagano padala da bi uživali u njihovoj glazbi i odličnoj set listi koja je započela njihovom pjesmom „Superstar“.

Bend koji ima već tri studijska albuma, za koncert pred zadarskom publikom odabrao je pjesme „Papar i sol“, „Pijani i zaljubljeni“, „Uzalud“, već spomenutu „Nešto me pogodilo“, „Kako stoje stvari“, „Do kosti“, „Što ako ne bude po tom“, „Prijezir“, „Bez obzira na sve“, „Nadrealizam“, „Malo lažnog sjaja“ i svakako njihovu najpoznatiju „Imam“. Odlična je bila i obrada pjesme „Tyron“ Erykah Badu. Inače, ovaj bend djeluje od 2012. godine i osim tri vlastita albuma, dobitnici su i diskografske nagrade Porin za najboljeg novog izvođača. U bendu svira i Zadranin, bubnjar Damir Medić.

Koncertnih događanja u sklopu zadarskog Adventa bit će i idućih dana. Već u ponedjeljak u 19 sati na adventsku pozornicu stiže dobro poznati Zaratino bend uz kojeg dobre zabave neće nedostajati.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *