Na dočeku nogometaša u Zadru pjevati će Grdović, Ićo, Forum i Duje Stanišić Na dočeku nogometaša u Zadru pjevati će Grdović, Ićo, Forum i Duje Stanišić
Zadar danas dočekuje svoje reprezentativce, koji su se jučer vratili sa Svjetskog nogometnog prvenstva. Dominik Livaković i Martin Erlić u Zadar dolaze oko 17:30... Na dočeku nogometaša u Zadru pjevati će Grdović, Ićo, Forum i Duje Stanišić

Zadar danas dočekuje svoje reprezentativce, koji su se jučer vratili sa Svjetskog nogometnog prvenstva.

Dominik Livaković i Martin Erlić u Zadar dolaze oko 17:30 sati, a Luka Modrić se ispričao – morao je otputovati. Autobus s Vatrenima stiže iz smjera Bulevara, no zbog hladnoće neće biti otvorenog tipa.

Trasa kretanja će biti Put Murvice – Zrinsko – Frankopanska – raskrižje Jazine – Obala kralja Tomislava – Liburnska obala – Istarska obala – Ulica Mihovila Pavlinovića. Autobus će pratiti policija koja će regulirati promet, a zbog očekivanih gužvi i zastoja građani se mole da na doček ne kreću osobnim vozilima.

Dolazak nogometaša na Forum očekuje se oko 18 sati, a sam program počinje dva sata ranije, odnosno u 16 sati. Na pozornici ispred crkve sv. Marije prema sljedećem rasporedu nastupit će Duje Stanišić i njegov bend Breskvica, Ivica Sikirić Ićo, Mladen Grdović i grupa Forum za kraj velikog slavlja. Program dočeka u Zadru vodit će Frano Ridjan.