NA FEŠTI SV. IVANA KRSTITELJA Za teško bolesnu Teu Kokić prikupljeno pet tisuća kuna NA FEŠTI SV. IVANA KRSTITELJA Za teško bolesnu Teu Kokić prikupljeno pet tisuća kuna
Fešta sv. Ivana Krstitelja koja je održana u petak 24. lipnja u ulici sv. Vinka Paulskog okupila je zaljubljenike u dobru zabavu i sport,... NA FEŠTI SV. IVANA KRSTITELJA Za teško bolesnu Teu Kokić prikupljeno pet tisuća kuna

Fešta sv. Ivana Krstitelja koja je održana u petak 24. lipnja u ulici sv. Vinka Paulskog okupila je zaljubljenike u dobru zabavu i sport, a cijela priča imala je i humanitarnu notu.
U organizaciji HPD Zavrata održan je II. memorijalni turnir „Marin Vujević Zrile“ u basketu i boćama koji je okupio po 9 ekipa. Ekipa „Škabrnje“ obranila je naslov najboljih u basketu, dok je na zogu lovorike pobrala kvartovska ekipa „Dagala“ u sastavu Brešan, Braco i Sorić.
Pikado klub Jazine II, koji su pružili potporu cijeloj manifestaciji, organizirao je i turnir u pikadu u kojem je najbolji bio Nino Barić. Dodijeljeni su i pehari uz zvukove motora, a nagrađenima nimalo nije smetala veličanstvena bakljada koja je poslužila kao vatrena kulisa.
Nakon sporta na red je došla glazba. Okupljene je na početku zagrijao bend Noturno uz zvukove domaćeg i stranog rocka , a nakon njih na binu se popela grupa Kanela koja je energičnom svirkom rasplesala igralište. Moto fešte u Bude Borjana i ove godine je „Ako ne možemo pomoći sebi, možemo drugima“ tako da je cijeli prihod uplaćen za liječenje mlade Tee Kokić. Ukupno je uplaćeno 4 930 kuna.
Organizatori se zahvaljuju svima koji su i ove godine na bio koji način pridonijeli veličanstvenoj atmosferi. Posebna hvala i sponzorima „Roto pića“, „Maraska“, “Pekara Foša“ „Novi radio“, „Santa“, „Decathlon“, Frizerski studio „Goga“, „Moda In“ „Planinarski dom Paklenica“ i Plesna udruga Nimeta.
Ovom prilikom, HPD Zavrata poziva sve one koji su poznavali našeg prerano preminulog prijatelja i planinara Dulu u subotu 2. srpnja 2016. u 19 h na prigodno druženje i boćanje na igralištu u Bude Borjana.

Grafit 1-800x459