NA FORUMU Turnir u košarci 3 na 3

Tvrtka Sport Event povodom turnira Zadar Dogus Basketball Tournament organizira turnir u košarci 3na3 koji će se održati na zadarskom Forumu 26. i 27. rujna 2015. godine od  10.00 do 15.00 sati.

Uz suđenje renomiranih sudaca turnir se igra po sistemu 3na3, a svaka momčad ima pravo na jednu zamjenu.

Uz vrijedne poklone koji očekuju pobjednike turnira 3na3, svi sudionici dobivaju ulaznice za Zadar Dogus Basketball Tournament i koncert Severine i Antonisa Remosa koji će se održati  23. rujna 2015. godine u dvorani Krešimira Ćosića.

Zainteresirane ekipe mogu prijaviti na e- poštu:  info@s-event.hr. a sve dodatne informacije se mogu dobiti na: www.s.event.hr .  U prijavi je potrebno navesti ime ekipe, kontakt broj i e-poštu. Kotizacija za turnir 3na3 iznosi 200,00 kuna.

Svoje sudjelovanje su najavile ekipe iz Hrvatske i inozemstva, a među njima se nalaze i ekipe iz Zadra.

U sklopu turnira na Forumu će se održati Kids’ Day  namijenjen najmlađim Zadranima koji će imati priliku iskušati se u košarkaškim vještinama rame uz rame s najvećim zvijezdama europske košarke, sudionicima turnira Zadar Dogus Basketball Tournament.

Sve to popratit će zabavni, nagradni i animacijski programi namijenjeni, kako sudionicima, tako i gledateljima na Forumu.

Dobra atmosfera i druženje s Foruma nastavlja se nakon turnira 3na3 u dvorani Krešimir Ćosić gdje će se sudionici turnira, uoči samog finala Zadar Dogus Basketball Tournament, nadmetati s ponajboljim igračima turnira u zakucavanju i šutiranju trica.