Na listi HSLS-a za Euro parlament zadarski ginekolog dr. Ivo Žuvela Na listi HSLS-a za Euro parlament zadarski ginekolog dr. Ivo Žuvela
Povodom izbora za Europarlament HSLS je u ponedjeljak 8. travnja predao svoju kandidacijsku listu na kojoj se nalazi i Zadranin dr. Ivica Žuvela, spec.... Na listi HSLS-a za Euro parlament zadarski ginekolog dr. Ivo Žuvela

Povodom izbora za Europarlament HSLS je u ponedjeljak 8. travnja predao svoju kandidacijsku listu na kojoj se nalazi i Zadranin dr. Ivica Žuvela, spec. ginekologije i menadžer u zdravstvenim sustavima.

U programu HSLS-a koji izlazi samostalno u fokusu su Schengen odmah i sada, eradikacija ortačkog kapitalizma i uspostava slobodnog tržišta, te redizajn Hrvatske i Europske unije, poglavito po pitanju smanjenja administracije i raznih nameta i posljedičnog manjeg utjecaja struktura vlasti, a pod sloganom “Dobar dan građani, do viđenja birokrati!”.

“HSLS kao jedina iskonska liberalna opcija pruža mogućnost komparativnog razvoja Hrvatske na europskom putu, poglavito u procesu korjenite reforme zdravstva koji u ovom obliku puca po šavovima, što je u mom osobnom fokusu.”-izjavio je dr. Žuvela, najavivši pritom da će njegov Nacrt reforme zdravstva uskoro biti predstavljen.

Pritom je pozvao sve Zadrane da izađu na izbore 26. svibnja koji su izuzetno važni jer se preko 70% važećih zakona u Hrvatskoj donosi u Bruxellesu.

 

[NA SLICI: s nositeljicom liste HSLS-a dr.sci. Sašom Poljanec Borić]

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.