NA NARODNOM TRGU Besplatno savjetovanje građana o energetskoj uštedi NA NARODNOM TRGU Besplatno savjetovanje građana o energetskoj uštedi
Povodom Dana planeta Zemlje Grad Zadar će u sklopu EU projekta FIESTA (Families Intelligent Energy Saving Targeted Actions) – Promicanje inteligentnih energetskih ušteda u... NA NARODNOM TRGU Besplatno savjetovanje građana o energetskoj uštedi

Povodom Dana planeta Zemlje Grad Zadar će u sklopu EU projekta FIESTA (Families Intelligent Energy Saving Targeted Actions) – Promicanje inteligentnih energetskih ušteda u obiteljima, postaviti FIESTA štand gdje će svi zainteresirani građani moći dobiti besplatan savjet o tome kako uštedjeti energiju u vlastitom domu i informirati se o mogućnostima sufinanciranja energetske obnove od strane Grada Zadra i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Uz energetsko savjetovanje građani će moći dobiti FIESTA vodiče sa savjetima o energetskoj učinkovitosti i uštedi energije u vlastitom domu, promotivne magnete s termometrom i DVD s animiranim filmovima za djecu o racionalnom korištenju energije u vlastitom domu.

Besplatno energetsko savjetovanje građana održat će se u petak 22. travnja 2016. godine naNarodnom trgu u vremenu od 13 do 15 sati, a provodit će ga FIESTA energetska savjetnica Lana Hudetz.

Također, obitelji s djecom koji su ciljna skupina projekta FIESTA, imat će priliku rezervirati svoj termin za besplatno energetsko savjetovanjevlastitog doma, a moći će sudjelovati i u FIESTA nagradnoj igri i osvojiti vrijedne, energetski učinkovite uređaje.

Svi zainteresirani građani se svakodnevno mogu prijaviti za besplatno energetsko savjetovanje na telefon 023/208-043, e-mail: graditeljstvo@grad-zadar.hr , putem web stranice: www.fiesta-audit.eu ili osobno na adresu Brne Krnarutića 13/III, soba 21.