NA POZIV HALIDA BEŠLIĆA David Ricov posjetio Sarajevo i dogovario duet s njim! NA POZIV HALIDA BEŠLIĆA David Ricov posjetio Sarajevo i dogovario duet s njim!
Sve popularniji zadarski pjevač David Ricov odazvao se pozivu legendarnog sarajevskog glazbenika, Halida Bešlića, te je nekoliko dana bio njegov gost u Bosni i... NA POZIV HALIDA BEŠLIĆA David Ricov posjetio Sarajevo i dogovario duet s njim!

Sve popularniji zadarski pjevač David Ricov odazvao se pozivu legendarnog sarajevskog glazbenika, Halida Bešlića, te je nekoliko dana bio njegov gost u Bosni i Hercegovini.

Iz Sarajeva se vratio prepun pozitivnih dojmova.

“Halid Bešlić me jednostavno oduševio. Unatoč popularnosti koju uživa, karijeri dugoj desetljećima, i statusu glazbene legende, kao kolega i čovjek vrlo je jednostavan, profesionalan i s njim se sve lako dogovoriti.” – kazao je Ricov dodajući kako su razgovarali o budućoj suradnji i snimanju dueta.

Planiraju i zajedničke nastupe, pa bi tako David Ricov trebao nastupiti na nekoliko Halidovih koncerata. Publika u susjednoj nam Bosni i Hercegovini rado sluša dalmatinsku glazbu, a obrada pjesme “Kamena Dalmacija” pokojnog Romea Santinija već se vrti na tamošnjim radio i TV postajama.

David Ricov dao je i brojne intervjue ovih dana, tako da publika u BiH sa zanimanjem čeka novi duet.

Podsjetimo, Halid Bešlić u kolovozu održao je koncert na bazenu u Biogradu, a u planu je koncert u Zadru koji će se održati na proljeće. Tom prilikom gostoprimstvo će mu pružiti upravo Ricov, a pridružit će mu se i na pozornici.

received_10207493036122942

received_10207493034482901

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.