NA TRGU 5 BUNARA Raznolik program svakog dana, te doček uz virtualnog Michaela Jacksona! NA TRGU 5 BUNARA Raznolik program svakog dana, te doček uz virtualnog Michaela Jacksona!
U sklupu Adventa u Zadru idućih dana odvijat će se niz zanimljivih događanja. U ponedjeljak, 28. prosinca, održat će se koncert grupe Pavel. Grupa... NA TRGU 5 BUNARA Raznolik program svakog dana, te doček uz virtualnog Michaela Jacksona!

U sklupu Adventa u Zadru idućih dana odvijat će se niz zanimljivih događanja.
U ponedjeljak, 28. prosinca, održat će se koncert grupe Pavel.
Grupa Pavel predstavit će u Zadru svoj novi singl “Poslije nas“ i materijal s novog albuma kojim će se predstaviti na nadolazećem Zagrebačkom festivalu 22. siječnja 2016. Koncert se održava na Trgu Petra Zoranića, a ulaz je slobodan.
U utorak, 29. prosinca, održat će se Božićni koncert klapa s otoka Paga u Gradskoj loži, na Narodnom trgu, u organizaciji Narodnog muzeja Zadar.
Nadalje, 30. prosinca, u 17 sati, održat će se predstava Legenda o četvrtom kralju, u sklopu programa humanitarne akcije Putevima Sv. Frane uz glazbeni program u izvedbi volontera Samostana Sv. Frane i Backstage radionice.

Doček Nove godine je 31. prosinca, u četvrtak. I ove godine Grad Zadar i Turistička zajednica grada Zadra organiziraju doček Nove godine u Zadru.

Stara će se ispratiti i Nova dočekati istodobno na više mjesta unutar gradske povijesne jezgre, s ciljem privlačenja raznolike publike i veselih gostiju. Razni izvođači i bandovi će nas uz pjesmu i ples uvesti u Novu 2016. godinu!

Posjetitelji će moći birati i prošetati između nekoliko pozornica koje će se nalaziti na Narodnom trgu, na Trgu Petra Zoranića, u Varoši i na Forumu.

Na centralnoj pozornici na Narodnom trgu nastupit će Bepo Matešić, David Ricov i grupa Kanela, a na Forumu će svirati Black Coffee i Zadar Express.

U Varoši, na pozornici na terasi caffe barova Kult i Dišpet, prašit će odličan zadarski mladi band Neprijatelji uz pratnju DJ-a.

Na adventskoj pozornici na Trgu Petra Zoranića nastupit će grupa Vista uz vrhunski show i iznenađenje – hologramski virtualni koncert Michaela Jacksona.