Na Višnjiku počeo 4. Memorijalno – humanitarni turnir Antonio Jurjević

Na vanjskim terenima ŠC Višnjik u nedjelju navečer započelo je četvrto izdanje Memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević. Prvog dana turnira odigrano je šest utakmica pretkola, a natjecanje su otvorili organizatori, ‘Humanitarna udruga Antonio Jurjević’ protiv ekipe ‘Always ready’. O utakmici su na kraju odlučivali šesterci, a članovi humanitarne udruge su na koncu izgubili rezultatom 3:4. U njihovim redovima se mogao čuti i komentar kako su utakmicu namjerno izgubili kako bi se mogli pobrinuti da turnir protekne u najboljem redu.
‘Teniski klub Borik’ bio je veliki zalogaj za ekipu ‘Bulevar Veterani’, a sve se na kraju završilo u korist ‘tenisača’ rezultatom 10:4.
‘MNK Rupalj’ nije imao dovoljno vremena da sustigne prednost ‘Futsal club Murvice’, pa su na samom kraju utakmice uspjeli smanjiti rezultat koji je na kraju iznosio 2:1.
Petar Zurak zabio je dva pogotka za pobjedu ekipe ‘Taxi Rogić’ protiv ‘Generacije 90’ koji su u napetoj utakmici imali samo jedan pogodak i to onaj Šime Jakušića.
Momci iz ‘Bilog cvitka’ najavili su da je ŠC Višnjik i memorijalni turnir iduća dva tjedna njihov dom, pa su u skladu s tim u prvoj utakmici upisali veliku pobjedu i time potvrdili svoje prijašnje izjave. S čak 9 golova u mreži, od kojih je četiri zabio Toni Vučković, iz daljnjeg natjecanja izbačena je ekipa ‘P.O. Mariva’ koja je uspjela zabiti samo jedan gol.
‘MNK Ražanac’ je opušteno započeo natjecanje protiv ‘MNK Poljica brig’, a to im se skoro obilo o glavu. Na kraju su uz pomoć golmana Bepa Žagara uspjeli pobijediti i to u ruletu šesteraca.
Organizatori naglašavaju kako se malonogometni turnir provodi u skladu sa svim propisanim mjerama i preporukama HZJZ-a.
– Prostor oko malonogometnih terena je ograđen kako bi se svim posjetiteljima koji dolaze mogla izmjeriti temperatura i uzeti njihovi osobni podatci, a sve sukladno izdanim preporukama od strane HZJZ-a, naglasila je Bruna Kutija, predsjednica Humanitarne udruge Antonio Jurjević zahvaljujući svim posjetiteljima i igračima na razumijevanju.
Raspored utakmica za ponedjeljak
Teren A
19:30 Mnk Poljica – Mnk Raštane Kanela
20:15 Nogometni klub “Abeceda” – M.A.M. Povljana
21:00 Futsal klub Plovanija Zadar – Mnk Relja Pantelija
21:45 Mnk Stanovi Zadar – Mnk Young Boyss Graditeljstvo Ilić
22:30 Cataleya Sport Line – Udruga mladih “Santa-Fe”
Teren B
19:30 UN Tornado Zadar – Pink Panther Bibinje
20:15 MNK Samba Poličnik – Mnk Smiljevac
21:00 Mnk Nadin – 0955438892
Raspored utakmica za utorak
Teren A
19:30 Špada Krsi 06
20:15 MNK Sveti Ante Zadar – Mnk Visnjik
21:00 MNK Tin Zadar – MNK Zemunik
21:45 Ludogorets Vakanza – MNK Krneza
Teren B
19:30 Tornado Bibinje – GLS
20:15 MNK Lovinac – Mnk Suhovare
21:00 Monstrumi – Mesnica Ikić
21:45 Mnk Ploča Zadar -Mnk Zadranka