NA ZADARSKOJ PIJACI Muškarac išamarao prosjakinju romske nacionalnosti jer mu je proklela suprugu NA ZADARSKOJ PIJACI Muškarac išamarao prosjakinju romske nacionalnosti jer mu je proklela suprugu
Neobičan incident dogodio se jučer na zadarskoj tržnici. Tamo je došlo do fizičkog obračuna između muškarca srednje dobi i prosjakinje romske nacionalnosti. Muškarac je,... NA ZADARSKOJ PIJACI Muškarac išamarao prosjakinju romske nacionalnosti jer mu je proklela suprugu

Neobičan incident dogodio se jučer na zadarskoj tržnici. Tamo je došlo do fizičkog obračuna između muškarca srednje dobi i prosjakinje romske nacionalnosti.

Muškarac je, kako doznajemo od prodavačica na štandovima, naišao preko pijace sa suprugom koju je Romkinja zaustavila i tražila novac za bolesno dijete. Žena ju je odbila, nakon čega se Romkinja stala derati na nju redajući svakakve kletve.

Iznerviran onim što je čuo, muškarac je prosjakinju ošamario nakon čega je ona pobjegla uz prijetnje da ide direktno na policiju podnijeti prijavu protiv njega.

“Ta prosjakinja tu dođe svaki dan i traži novac, a ako joj ga netko ne da, onda proklinje na razne načine. Zastrašujuće je i čuti što sve ona kaže. Možda ružno zvući, ali drago nam je što je dobila šamar.” – ispričala nam je 18-godišnja Ivana koja tijekom sezone radi na jednom od štandova.

 

 

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.