NAČELNIK MARTINAC: Dođite u što većem broju pogledati boks i pomoći Valentinu Babaiću! NAČELNIK MARTINAC: Dođite u što većem broju pogledati boks i pomoći Valentinu Babaiću!
Tijekom vikenda u sukošanskoj sportskoj dvorani nastupiti će Hrvatska reprezentacija mladih seniora, a borit će se protiv boksača Njemačke izabrane vrste i odmjeriti snage... NAČELNIK MARTINAC: Dođite u što većem broju pogledati boks i pomoći Valentinu Babaiću!

Tijekom vikenda u sukošanskoj sportskoj dvorani nastupiti će Hrvatska reprezentacija mladih seniora, a borit će se protiv boksača Njemačke izabrane vrste i odmjeriti snage u prijateljskim dvobojima.

Ova manifestacija odvijat će se subotu s početkom u 17 sati, te u nedjelju u 11 sati.
Prvenstveno je humanitarnog karatera i prihod od svake ulaznice koja stoji 20 kn će biti namijenjen liječenju i oporavku mladoga Valentina Babaića iz Sukošana koji je proteklog studenoga teško nastradao.

Ovu humanitarnu sportsku manifestaciju podržala je i Općina Sukošan, a načelnik Ante Martinac ističe kako je za organizaciju najzaslužniji njegov sumještanin Edi Milošević.

“On je odradio najveći posao. Pozivamo sve zainteresirane da dođu pogledati mečeve koji se održavaju danas i sutra, te da kupnjom ulaznice pomognu pri liječenju mladog Valentina Babaića.” – kazao je načelnik Martinac.