Načelnik Vira Kristijan Kapović podržao Milanovića; Zajedno šetali ulicama Zadra! Načelnik Vira Kristijan Kapović podržao Milanovića; Zajedno šetali ulicama Zadra!
Virski načelnik Kristijan Kapović izrazio je podršku predsjedničkom kandidatu SDP-a Zoranu Milanoviću koji je jutros posjetio Zadar, gdje je srdačno dočekan. Kapović je cijelo... Načelnik Vira Kristijan Kapović podržao Milanovića; Zajedno šetali ulicama Zadra!

Virski načelnik Kristijan Kapović izrazio je podršku predsjedničkom kandidatu SDP-a Zoranu Milanoviću koji je jutros posjetio Zadar, gdje je srdačno dočekan.

Kapović je cijelo vrijeme bio u društvu Milanovića i njegovih stranačkih kolega, te su zajedno prošetali zadarskim ulicama, gdje se Milanović pozdravljao i družio sa Zadranima.

Podsjetimo, u prvom krugu izbora za predsjednika Milanović je dobio najviše glasova u Zadru, te općinama Vir, Tkon i Kukljica.

U Viru je dobio 31,70 posto glasova.

Iako Kristijan Kapović vlada kao nezavisan načelnik, dobru suradnju s SDP-om i na lokalnoj i nacionalnoj razini imao je proteklih godina.

Što se tiče predsjedničkih izbora, ističe kako je dao podršku Milanoviću jer smatra da je bolji kandidat za predsjednika od Kolinde Grabar Kitarović.

received_523659668508881-01

received_514204072521212

FB_IMG_1577535083590