Nadareni srednjoškolci tjedan dana boraviti će u Maškovića hanu Nadareni srednjoškolci tjedan dana boraviti će u Maškovića hanu
U Maškovića hanu u Vrani danas je otvorenaa druga Zimska škola tehničke kulture koju organiziraju u suradnji sa Zadarskom županijom i Gradom Zadrom U... Nadareni srednjoškolci tjedan dana boraviti će u Maškovića hanu

U Maškovića hanu u Vrani danas je otvorenaa druga Zimska škola tehničke kulture koju organiziraju u suradnji sa Zadarskom županijom i Gradom Zadrom U školi će sudjelovati 15 darovitih učenika srednjih škola s područja Zadarske županije.

Oni su ostvarili uspjehe na natjecanjima iz prirodoslovnomatematičkog i tehničkog područja tijekom prošle školske godine. Uz iskazivanje zahvalnosti i priznanje za rad nagrađenima to bi i drugim učenicima trebao biti poticaj za učenje i daljnje sudjelovanje u školskim i izvanškolskim aktivnostima i projektima.

Do kraja tjedna upoznat će i posjetiti Starigrad Paklenicu, Zrakoplovnu bazu Zemunik, Cromarisovo mrjestilište u Ninu, Hidroelektranu Obrovac i Betinu.

Izvor: HRT Radio Zadar

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.