NADBISKUP PULJIĆ PREDVODIO MISU U KATEDRALI

Zadarski nadbiskup, mons. Želimir Puljić predvodio je sinoć misu polnoćku u katedrali Sv. Stošije. Nazočni su bili brojni vjernici iz Zadra i okolice.
Danas, na blagdan Božića, svečano misno slavlje u katedrali počinje u 11 sati. 

Nadbiskup Puljić predvodite će i misno slavlje na blagdan Sv. Stjepana prvomučenika, u subotu 26. prosinca, u crkvi Sv. Šime u Zadru, s početkom u 18,00 sati.

Tradicionalni božićni koncert u katedrali Sv. Stošije u Zadru održava se u nedjelju, 27. prosinca s početkom u 19,00 sati.

Misu zahvalnicu sa svečanim ‘Tebe Boga hvalimo’ za proteklu građansku godinu u četvrtak 31. prosinca, u katedrali Sv. Stošije u Zadru s početkom u 18,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić, kao i svečano misno slavlje na svetkovinu Svete Bogorodice Marije i Svjetski dan mira u petak, 1. siječnja, u katedrali Sv. Stošije u Zadru u 11,00 sati.

Na svetkovinu Bogojavljenja u srijedu, 6. siječnja, svečano misno slavlje u katedrali Sv. Stošije u Zadru s početkom u 11,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.
Taj dan je ujedno i početak Devetnice za svetkovinu svete Stošije, zaštitnice zadarske nadbiskupije.Toga dana u crkvi Sv. Frane u Zadru održat će se tradicionalni božićni koncert klapa s početkom u 19,00 sati.