NAGRAĐENE NAJUSPJEŠNIJE UČENICE Dobile laptop jer su imale sve petice! NAGRAĐENE NAJUSPJEŠNIJE UČENICE Dobile laptop jer su imale sve petice!
Gradonačelnik Grada Benkovca Branko Kutija sa svojim suradnicima, u petak, 24. lipnja 2016. godine primio je i nagradio dvije učenice Osnovne škole Benkovac koje... NAGRAĐENE NAJUSPJEŠNIJE UČENICE Dobile laptop jer su imale sve petice!

Gradonačelnik Grada Benkovca Branko Kutija sa svojim suradnicima, u petak, 24. lipnja 2016. godine primio je i nagradio dvije učenice Osnovne škole Benkovac koje su završile osnovnoškolsko obrazovanje s prosjekom ocjena 5,00. Prijenosnim računalima nagrađene su Ana Ušljebrka i Gabrijela Ušljebrka, obje učenice 8a razreda.

Čestitavši nagrađenim učenicama na iznimnom uspjehu, gradonačelnik Kutija kazao je kako su ovakva primanja postala tradicija i da će Grad Benkovac i dalje nagrađivati učenike koji su cijelo osnovnoškolsko školovanje završili s najboljim mogućim uspjehom.

– Koristim ovu prigodu da se zahvalim vama, vašim roditeljima, učiteljima i školi jer svake godine imamo odlikaše što dokazuje da se radi o kvalitetnoj školi. Pretpostavljam da imate i kvalitetne planove za daljnje školovanje pa znajte da mi raspisujemo natječaje za stipendije za srednjoškolce i studente te da na taj način dajemo svoj skromni doprinos – rekao je gradonačelnik Branko Kutija

U ime nagrađenih učenica zahvalio se Tonći Kuman, ravnatelj OŠ Benkovac koji je istaknuo kako je ovo primanje samo kruna za uspjeh djece te da oni kao škola također sustavno potiču kvalitetu i izvrsnost na i da su kroz svoj sustav nagrada i pohvala nagradili sve učenike koji su sudjelovali na županijskim natjecanjima iz različitih predmeta. Naglasio je kako već dogodine očekuju još veći broj čistih odlikaša.

benkovac