NAGRAĐENO 14 ZADARSKIH POLICAJACA Uspješno rješavali razbojništva i podigli ugled policije!

U utorak 02. veljače 2016.godine, u sjedištu Hrvatske udruge banaka u Zagrebu, direktor Zdenko Adrović održao je svečani prijem predstavnika Policijske uprave zadarske, povodom dodjele godišnje novčane nagrade Udruge, namijenjene policijskim službenicima koji su se posebno istaknuli u razrješavanju razbojništava u banke i druge novčarske ustanove.

Policijska uprava zadarska, odnosno njeni službenici, po drugi put za redom dobitnici su ovog priznanja.

Nagradu Hrvatske udruge banaka ovaj put dobili su policijski službenici Službe kriminalističke policije, I i II policijske postaje te interventne jedinice policije: Željko Pilipovic, Zvonko Ivančević, Eugen Babić, Damir Sanković, Marin Jadreško, Ivica Dučić, Joso Maruna, Tomislav Jović, Miroslav Ušljebrka, Jure Ražov, Marinko Klanac, Božidar Galešić, Mario Samirić i Šime Dunatov.

Načelnik Policijske uprave zadarske Neven Paškalin je na svom kolegiju primio nagrađene policajce, uručio im zahvalnice te im, u ime policijske uprave zadarske i u svoje osobno ime, čestitao na podizanju ugleda policije u zajednici i profesionalnom izvršavanju svojih zadaća, čime su bitno pridonijeli povoljnom stanju sigurnosti,  koje se ogleda i u znatnom smanjenju broja razbojništava u prošloj godini.

Načelnik je istaknuo da to što su među nagrađenima službenici kriminalističke, temeljne i interventne policije nije nikakva slučajnost, nego upravo rezultat zajedničkog rada svih službenika na terenu.