Koncert Nene Belana u Arsenalu Koncert Nene Belana u Arsenalu
Sonik poklanja koncert Nene Belana i Mediteranskog orkestra u zadarskom Arsenalu! Zadarski trgovački lanac Sonik proslavit će 25 godina djelovanja sa svojim kupcima u... Koncert Nene Belana u Arsenalu

Sonik poklanja koncert Nene Belana i Mediteranskog orkestra u zadarskom Arsenalu!
Zadarski trgovački lanac Sonik proslavit će 25 godina djelovanja sa svojim kupcima u Arsenalu.
Slavljeničko večer učinit će posebnim splićanin sa riječkom adresom Neno Belan kojeg će ovog puta prvi put u Zadru pratiti Mediteranski Orkestar.
Belan je česti gost u Zadru sa Fiumensima no ovog puta imat ćete priliku vidjeti izvedbu njegovih pjesma u potpuno novom ruhu.
Akustičnu proširenu formaciju njegovog benda u kojem sviraju gudači, udaraljkaši, mandolinisti.
Priroda akustičnog koncerta, kakav je zakazan 18. prosinca u aranžmanu Nene Belana, zahtijeva i intimnije ozračje koje će doprinijeti stvaranju jedinstvene atmosfere. Ovo je zasigurno jedan od onih događaja koji nesmijete propustiti.
Posjetitelji će imati priliku uživati u starim Belanovim hitovima kao što su: Rijeka snova, Oceani ljubavi, Ostani uz mene , Dolazi ljubav, Vino noći,Zar više nema nas,Ponoćna zvona,Pričaj mi o ljubavi, Ulicama grada,Divojka sa juga te mnogim drugima.
Početak je zakazan u 21:00h
Koncert je finale tradicionalne nagradne igre Jesen uz Sonik, te će se izvlačiti dobitnici automobila Volkswagen GOLF VII TSI Trendline, te ostalih vrijednih nagrada

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.