NAJBOLJI KUHARI Tomislav Karamarko u Budimpešti predstavlja Zadar 10. i 11. svibnja! NAJBOLJI KUHARI Tomislav Karamarko u Budimpešti predstavlja Zadar 10. i 11. svibnja!
Dvadeset kuhara iz svih dijelova Europe  10. i 11. svibnja 2016. godine u Budimpešti će, u sklopu Sirha gastro sajma, ukrstiti kuhače i pokazati svoje... NAJBOLJI KUHARI Tomislav Karamarko u Budimpešti predstavlja Zadar 10. i 11. svibnja!

Dvadeset kuhara iz svih dijelova Europe  10. i 11. svibnja 2016. godine u Budimpešti će, u sklopu Sirha gastro sajma, ukrstiti kuhače i pokazati svoje kuharsko umijeće na prestižnom  natjecanju Bocuse d’Or. U tom elitnom društvu biti će i hrvatski predstavnici, zadarski kuhar Tomislav Karamarko i njegov pomoćnik Klaudio Mrkić.

Teme natjecanja poznate su tek nekoliko mjeseci koje je Tomislav iskoristio kako bi se maksimalno pripremio. Svjestan je kako ga uz same protivnike očekuje i zahtjevan ocjenjivački žiri sačinjen od elite današnje svjetske kuhinje koji jednostavno mora zadiviti kako bi se plasirao u finale.